Bc. info

INTERNATIONAL MARKETING & MANAGEMENT SCHOOL s.r.o. ve spolupráci s Otevřenou evropskou akademií ekonomiky a politiky a dalšími zahraničními partnery zajišťuje v České a Slovenské republice bakalářské studium podle akreditovaných oborů kyjevské Mezinárodní akademie řízení personálu (MAŘP). Absolventi obdrží titul Bc.. Bakalářské studium studium vypisujeme pouze externí (kombinovanou) formou

Průběh studia

Studijní systém Moggis

Tento systém Vám poskytne průběžné aktuální informace o Vaší výuce, plánování termínu a výsledku zkoušek a zápočtu, a umožní i přímo komunikaci s Vašimi pedagogy, zaměstnanci studijního oddělení a zástupci, vedením centra apod. Systém Moggis je prověřený na řadě jiných vysokých škol, a proto doufáme, že s ním budete spokojeni.

Kde a kdy bude probíhat výuka a zkoušky, zápočty?

Termíny výuky, zkoušek a zápočtu se dozvíte vždy prostřednictvím informačního systému Moggis, kde se také na zkoušku či zápočet můžete přihlásit. Tam je také uvedeno místo průběhu hodiny či zkoušky.

Od koho a v jakém časovém horizontu obdrží nový student přístup na moggis, intranet?

Nový student obdrží všechny potřebné informace a údaje pro přihlášení jak do Moggisu, tak do Intranetu od správce studijních systému prostřednictvím emailu, a to jakmile je student oficiálně přijat ke studiu a má uhrazené školné za semestr.

Jak se dozvím o změně výuky?

Změna výuky je opět k nalezení v systému Moggis, a to v záložce Nástěnka, která slouží pro komunikaci mezi studenty, profesory a studijním oddělením a ostatními zaměstnanci. Tam jsou zveřejňované všechny změny a oznámení.

Kde je možno nalézt studijní plány na daný semestr?

Studijní plán má každý student zanesený v Moggisu, kde ho taky najde po přihlášení do systému.